Mivel túl sok hibát vétettem, ez már így túl kusza lesz, ezért úgy döntöttem, hogy újrakezdem a történetet, mert lehet, hogy a hibák kiegyenlítették egymást, de ez már így sosem lesz pontos. Most egyesek mondhatják, hogy 'Na, a pancsernak nem sikerült, én megmondtam.......' , de ha tovább viszem ezt ebben a formában, akkor meg azt mondanák, hogy ' Mit akar ez ezzel a nagy hibákkal teli akármivel.....'   Így az első tesztem ugyan eléggé rövidre sikeredett, de azért tanultam belőle. Hétfőn újra neki állok, aztán meglátjuk mi sül ki belőle. Én még mindig látok benne fantáziát......

Viszlát hétfőn, addig is adios amigos!

Sok-sok pipet mindenkinek!

Szerző: simifx  2013.06.27. 22:19 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://forexvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr435381326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

trebron3535 2013.06.28. 09:47:29

Csak így tovább ne add fel.Az én tesztemnek is vége elfogyott a margin,nagy volt a 0.5 lot/1000 $-os arány :-)
Viszont ez a rendszer adott egy ötletet ,hogy jó e az majd kiderül a lényege hogy ezt a módszert felhasználva fixen tudom tartani a kockázatot(2%) és tudom növelni a pozik számát egészen addig amíg van rá margin de ha elfogy az összes margin és zárnom kell az összes pozit akkor is a veszteségem MAX 2%.RR=1:1.Ja,és a szép benne ,hogy abba az időbe nyúlik vissza a rendszer amikor még nem voltak chartok csak árjegyzés és ha bejön amit kigondoltam akkor ehhez a rendszerhez sem lesz szükség chartokra csak az árjegyzés fog számítani.
Sok sikert a továbbiakhoz!

Red Fox 2013.06.28. 12:20:02

Várom a folytatást. Lehet, hogy elkezdem én is és publikálom.
Nem ígérem :)
süti beállítások módosítása