Úgy látom van pár olyan ember, aki nem teljesen van azzal tisztában, hogy miről is szólna ez a teszt. 

- Lucem Ferre technikájának modellezése, tesztelése. Erről bővebben itt olvashatsz. Kössed fel az alsóneműt, több, mint 800 bejegyzés született a témában, tehát ha azt mondom felkavarta kissé az állóvizet, akkor lehet, hogy enyhén fogalmaztam......

- 100 dolláros számla az alap, a kockázat viszont 100%, magyarul az egész számlát kockáztatom, ezért 100 dollár és mikrolot a választásom, bár Lucem eredetileg minilottal (!) csinálta.

- A hozam lehetősége többszöröse a kockázatnak. Na ez az a kijelentés, aminek próbálok itt utána járni. Igen, sok olyan blog van a neten, ami arról szól, hogy hogyan csináljunk kicsi pénzből nagyot tőzsde témában. Ez is egy ilyen, bár azt azért le kell szögeznem, hogy SZENT GRÁL NEM LÉTEZIK, és nem azt keresem! Akkor mégis mi az oka, hogy nekiálltam egy 100 dolláros demoval bohóckodni? Nos, a kis embereknek milyen lehetőségeik vannak? 100 dollárja több embernek akad, amit rá tud szánni egy ilyen dologra, - már ha sikeres lesz a teszt -, hogy kipróbáljon egy ilyen technikát, mintha több ezret kellene befektetni. Kilátások: vagy elbukod.....jövő hónapban ismét jöhet egy befizetés, vagy megsokszorozod.

- Ha ennyire biztos vagyok a dolog működőképességében, miért demoban csinálom? Nyilván esélyesnek látom a technikát az életben maradásra, különben nem csinálnám. Azért demo egyenlőre, mert vannak homályos pontok, bizonyos helyzetek, amikben bizonytalan vagyok, és ezeket először így megpróbálom kiszűrni, és letisztázni. Hogy ez komolytalan? Lehet, de csak egy kattintás a jobb felső sarokban, és nem kötelező azzal tölteni az időt, hogy ezt a blogot böngészd.

Van még kérdés?

Szerző: simifx  2013.07.02. 18:51 4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://forexvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr865388187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HuDini 2013.07.02. 19:33:24

A tavalyi év nekem tökéletesen bebizonyította, hogy nincs sok értelme az ilyen segítő szándékú próbálkozásoknak. Ugyanis a magyar mentalitás egyáltalán nem arról szól hogy segítsünk a másiknak, hanem arról, hogy ha az én macskám elpusztult, akkor "dögöljön meg a szomszéd macskája is"...
ennek ellenére én azt mondom, ne foglalkozz velük, kitartást, engem mindenképpen érdekelni fog az eredmény! akár itt a blogon, akár máshol/máskor. ;)

simifx 2013.07.02. 19:46:09

@HuDini: "....akár máshol/máskor."
Na erre sort kerítünk valamikor! :)

Red Fox 2013.07.03. 20:45:33

Kitartás, kíváncsian figyelem az eredményt.
Koncentrálj, nehogy hiba csússzon bele :)
süti beállítások módosítása