Sok sok idő kihagyása után újra itt vagyok, és megpróbálom a - még igazán el sem indult - blogomat újraindítani. A forum.tozsde.hu oldalon találkoztam egy úriemberrel, akinek az ottani neve Lucem Ferre. Kifejlesztett egy - szerintem - remek technikát, amit a fórumon publikált is. Hát lett is ebből nagy eszmecsere, eddig a pillanatig 471 hozzászólás született. Persze itt is megjelentek az ellenzők, akik leszólják a többieket, és persze kétkedők is, de Lucem azt hiszem eddig mindenre válaszolt, és nem igazán találni (ki)fogást ezen a technikán. Nekem nagyon megtetszett ez a módszer, és elkezdtem alkalmazni annak ellenére, hogy egyébként azt vallom, magadnak kell a saját utadat megtalálni. Ez a technika egy teljesen új megközelítése a piacnak, és mivel nyitott vagyok az új dolgokra így egyértelmű volt, hogy ki kell próbálnom. 

A tegnapi nap folyamán felmerült, a fórumon, hogy néhány vállalkozószellemű, illetve kétkedő emberke nyithatna egy-egy 100 dolláros demo számlát, és Lucem végigvezetné nekünk a módszerét, amit mindenki a saját dolgaival kiegészítene, az eredményeket pedig hétvégenként össze lehetne hasonlítani. Ehhez persze kell valaki olyan is, aki a Lucem módszerét egy az egyben lekövetné. Na én vállaltam eme nemes feladatot. 

Tegnap este nyitottam is egy demo számlát, és minden nap posztolni fogom ide, hogy mi történt, természetesen képekkel illusztrálva. 

Remélem, hogy némi segítséggel másoknak is sikerül megérteni a stratégia lényegét.

Szerző: simifx  2013.06.12. 18:21 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://forexvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr745357747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HuDini 2013.06.17. 17:21:05

szia Krisz!

kíváncsi vagyok én is az eredményességre, hasonló stratégiát használok EURHUF-on én is mostanában.
arra most nincs időm, hogy leteszteljem ezt, de így szemléletesebb és egyszerűbb ha Te leköveted forward. ;)

úgyhogy köszi!

üdv,
HD Gabi

:)

simifx 2013.06.17. 18:03:51

@HuDini: Szia Gabi!
Ezer éve......
Remélem, hogy mindannyiunk hasznára válik ez a teszt. Van a kiszállás részében jó néhány szubjektív elem is, ezeket próbálom Lucemtől ellesni.
Én bízom a sikerességében ennek a stratinak......na meglátjuk. :D

És örülök, hogy hallottam felőled!

Üdv,
Krisztián
süti beállítások módosítása