....volt egyszer egy devizablog.

Ez a blog egykor egy nagyon jó kis közösséget formált. Aki csinált már ilyet, az tudja, hogy egy ilyen blog életben tartásához mennyi munkára, micsoda energiára van szükség. Általában ez az energia és a lelkesedés az idő múlásával kissé megkopik, és az oldalon lévő forgalom is lecsökken. Ez itt sem történt másként.

Viszont úgy gondolom, hogy megfelelő segítséggel ez a kis közösség újjáépíthető, és lehetne bele színt vinni. Az újjáépítés megkezdődött, a tulajdonosa GG már új köntösbe öltöztette, és most olvasókat, tagokat, és nem utolső sorban szerzőtársakat keres. Az a megtiszteltetés ért, hogy én lehetek az egyik, aki megoszthatja a írásait az olvasókkal, így ezután ebben a blogban is fogok heti rendszerességgel gondolatokat megosztani.

Ha van kedvetek, csatlakozzatok Ti is! 

Persze a Lucem Hedge-t továbbra is itt fogom publikálni, úgy tervezem, hogy a jövő hét pihenéssel fog telni, de november 18-án beindítom a LH 3.0-t. 

Sok pipet mindenkinek!

Szerző: simifx  2013.11.09. 14:05 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forexvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr235621937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása