Nos, sikerült teljesen a tesztet elszúrni......figyelmetlen voltam, és rossz kötésegységgel pakoltam be a limitet, így sajnos nem teljesült. A tévedés lehetősége jelen van az életben mindenhol, de a devizapiacon ez katasztrófához vezethet. Persze némi szerencsével fordítva is elsülhet, mint ahogyan ez itt is történt. A hiba észlelése után azonnal beraktam egy buy pozit. Ez persze nem helyettesíti az eredetit, de a lezárt pozikhoz mindenképp hozzá kell adnom azt a mínuszt, amit okozott volna. Ez az egyik lehetőség. A másik pedig az, hogy pár napot most kihagyok, és újrakezdem az egész tesztet, mert így már nem lesz igazán pontos. 

Egy biztos, hogy fel nem adom, annál többet látok ebben a technikában, és nagyon érdekel, hogy mit hozhat.

Valakinek vélemény? Újrakezdjem, vagy innen folytassam?

Szerző: simifx  2013.06.26. 20:23 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://forexvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr995379604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

trebron3535 2013.06.27. 11:46:59

Szia én mindenképp innen folytatnám és nem hagynám benne a fönti sell lehetőséget.Az újrakezdés miatt azt zárnod kéne.Sok sikert!
süti beállítások módosítása