lh_64_nap_1380226082.png_1023x725

Ma ismét a semmittevésé a főszerep. Az árfolyam az utoljára nyitott buy pozi közelében mozog, és még mindig nem döntötte el igazán az irányt. 

A saját tőke 43,4 dollár. 

A délelőtti nem túl fontos eurozónás adatok után délután USA adatok láttak napvilágot. Ezek közül a a heti segélykérelmek száma kevesebb lett, ami a várakozásoknál jobb, és előrevetíthet akár egy jó NFP-t a jövő hétre. A GDP adatokat lefelé korrigálták, ami viszont nem túl jó hír, mint ahogyan az sem, hogy a függőben lévő lakásértékesítések száma is csökkent. Az USA finanszírozási problémái egyre jobban előtérbe kerülnek, ami a kötvénykamatokat felfelé hajthatja, ezzel a QE csökkentés októberi lehetőségének az esélyeit csökkentve. 

Nagyon bizonytalannak érzem most a piacot, kellene valami, ami erről a holtpontról kimozdítja végre. Technikailag az EURUSD ma letörte a H4 trendvonalat, és egy duplacsúcs kialakulásának lehetőségét is látom. Ha megvalósul az alakzat, akkor bezárom a középső buy pozit, csökkentve a kockázatot, és némi profitot realizálva végre. Ha felfelé megy el, akkor termelhetünk egy kis lebegő profitot.

További sok pipet mindenkinek!

Szerző: simifx  2013.09.26. 22:32 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forexvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr745535414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása